MASUSSA: leikkisä esitys sikiön kehityksestä

MASUSSA: leikkisä esitys sikiön kehityksestä

Masussa on tarina yhdeksästä kuukaudesta. Esitys kuvaa sikiön kehitystä kohdussa solusta vauvaksi mikroskooppiperspektiivistä hullutteleviin unikuviin. Masussa on musiikin siivittämä ja värikäs esineteatteriesitys.
Masussa on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta esityksen parissa viihtyvät myös 3-6-vuotiaat lapset.
Masussa: http://www.aeiou.si/fi/ohjelmisto-suomi/masussa.html

Ikäsuositus: 6 kk - 6 v
Esityksen kesto: 25 min.

Masussa-esitykset Lielahden kartanossa

PE 14.9. klo 17.00
LA 15.9. klo 15.00

Liput: 8 EUR, maksu käteisellä ennen esitystä
Lippuvaraukset: www.aeiou.si/fi/ohjelmisto-suomi/masussa.html
Tiedustelut: info@aeiou.si

VAUVA- JA TAAPEROTEATTERI AEIOU – Elämyksiä ja oivalluksia perheen pienimmille
Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa vuodesta 2013 alkaen. AEIOU tekee värikästä ja osallistavaa teatteria – taidetta pilke silmäkulmassa. Esitykset tarjoavat pikkulapsille myönteisiä ja kehitystä tukevia virikkeitä. AEIOU-esitykset on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta ne pitävät otteessaan myös 4-8-vuotiaat lapset. Esityksissä on puuhaa ja huvituksia myös aikuisille! AEIOU on palkittu Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2013 ja 2015 ja sille myönnettiin Slovenian Teatterilaatumerkki 2017. AEIOU-työryhmä koostuu teatterin, kuvataiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisista.

www.aeiou.si/fi
www.facebook.com/vauvajataaperoteatteriaeiou

YHTEISTYÖKUMPPANIT
AEIOU:n yhteistyökumppaneita ovat Slovenian nykytaiteen museo MSUM + MG, Ljubljanan tanssiteatteri PTL, Ljubljanan Lasten ja taiteiden talo, Lastenkulttuurikeskus Verso, Väliaikainen Hiedanranta ja Tampereen kulttuuripalvelut. AEIOU:n toimintaa ovat rahoittaneet Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon ja Pirkanmaan rahastot, Etelä-Savon taidetoimikunta, Pyynikin kesäteatterisäätiö, Tiina ja Antti Herlinin säätiö, Olvi-säätiö, TelepART, Ljubljanan sivistystoimi ja Slovenian kulttuuriministeriö.

Valokuvat: Matej Povse