26.2.–4.3. Hiihtoloma Kartanolla

Sopimusvuori ry järjestää hiihtolomaviikolla ohjelmaa ja tekemistä joka päivälle. Luvassa on muun muassa nuotio ja makkaraa, kaakaota, lautapeli-iltapäivä, hevosajelua ja ponitalutusta, lumiveistoksien väsäilyä.

Kartanon ympäristöstä löytyy jäädytetty liukumäki, mahdollisuus lumiveistoksien sekä lumiukkojen väsäilyyn ja keppihevosia lainattavaksi.

Hiihtolomaviikolla kahvilassa on normaalien tuotteiden lisäksi spesiaalimpi menu: voit duunata oman kaakaosi sekä paistaa makkaraa nuotiolle! Mainitsemalla kahvilan kassalle sanan "lemmikki" saat kaupanpäälle makkaranpalaset myös lemmikillesi.

Kalevalan päivänä keskiviikkona 28.2 kahvilassa on tarjolla kulttuuria. Osta jotain ja saat tuotteen kera pamfletillisen suomalaisia runoja käteesi. Kahvilan pöydistä löydät myös lukunautinnoksi runokirjoja. Tervetuloa juhlimaan yhdessä kotimaista kulttuuria Kalevalan päivänä!

Tallipihaltakin tuttu Tallipihan Vossikka saapuu Lielahden Kartanolle torstaina 1.3. klo 12–15 hiihtolomaviikon kunniaksi. Tarjolla on hevosajelua kaikenikäisille ja lapsille poniratsastusta. Hevosajelun hinnat: aikuiset 6 € ja lapset 4 €, ponitalutusratsastus 5 €.