Sopimusvuori ry:n paneelikeskustelujensarja ”Uskalla puhua, malta kuunnella”

PANEELIKESKUSTELUJEN SARJA – ”Uskalla puhua, malta kuunnella”

Hiedanrannassa alkaa räväkkä paneelikeskustelujen sarja polttavan kuumista aiheista!

Nykyaikana enemmän ja enemmän tapetilla olevat teemat kuten mielenterveys, hyvinvointi, lääkitys, kuntouttava työtoiminta yms. tarvitsevat kunnollista tuulettamista ja debatointia. Sopimusvuori ry haluaa nostaa kissoja pöydille. Tarkoitus on käydä syvälle edellä mainittuihin teemoihin, puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja saada aikaan hedelmällistä, jos välillä tiukkaakin, dialogia ja pohdintaa.

Kutsumme paneeleihin sosiaali- ja mielenterveysalan ammattilaisia, palveluiden asiakkaita, kokemusasiantuntijoita kuntoutujia sekä sinut. Paneeleihin toivotaan myös yleisön osallistumista ja keskustelujen aiheita voi ehdottaa kaikki kiinnostuneet ehdottavan edellä mainittuihin teemoihin liittyen. Paneelit pidetään Lielahden Kartanolla, kartanokahvila Mielihyvin -tiloissa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ensimmäinen paneelikeskustelu järjestetään Lielahden kartanolla 24.10.2018 klo 13.

Aiheena: Mielialalääkitys – puolesta vai vastaan?

Paneelikeskustelijat:
Klaus Lehtinen - Olen psykiatri, psykiatrian dosentti ja Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - Finfami ry:n puheenjohtaja
Tapio Gauffin - Olen neurolepteista vieroittautunut entinen psykiatrinen potilas ja nykyinen yhteiskuntatieteiden opiskelija.
Karoliina Maanmieli - Olen jyväskyläläinen kirjoittamisen tutkijatohtori ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Olen tehnyt työurani mielenterveystyössä. Nyt tutkin päätyökseni suomalaisten mielisairaalamuistoja Koneen säätiön rahoituksella.
Mikko Heino – Olen AD/HD ja Asperger syndroomainen mielenterveyskuntoutuja, joka on elävä esimerkki lääkkeiden hyödyistä. Pitkä kokemus mt-toiminnasta antaa perspektiiviä lääkkeisiin ja niiden käyttöön.

Paneelia vetää: Kaisa Nyberg, toimitusjohtaja, LivingSkills Oy