19.1. Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU: Pää alas - jalat ylös!

PÄÄ ALAS - JALAT YLÖS!

Pää alas - jalat ylös! on värikäs komedia vauvoille ja taaperoille, mutta esityksen parissa viihtyvät myös 3-6 -vuotiaat lapset. Sirkusperheen arki on kaukana tylsästä! Taikuriäiti tietää, pelleisä yrittää ja lapsiakrobaatti Bubu osaa. Sirkusperhe liioittelee, kokee suuria tunteita ja värittää arjen rutiineja. Äiti, isä ja Bubu edustavat hauskoja ja lämpimiä henkilöhahmoja, joihin vauvojen ja taaperoiden on helppo samaistua - jopa niin kirjaimellisesti, että he kiepsahtavat sirkusperheen mukana ylösalaisin! Pikkulapset vanhempineen voivat peilata itseään ja elämäänsä sirkusperheeseen. Arjen haasteita käsitellään pilke silmäkulmassa.

Lielahden kartano la 19.1. klo 15.00
Ikäsuositus: 0-6-vuotiaat
Esityksen kesto: 40 minuuttia
Liput: 8 €, maksu käteisellä ennen esitystä

Lippuvaraukset: https://www.aeiou.si/fi/ohjelmisto-suomi/paeae-alas-jalat-yloes.html
Tiedustelut: info@aeiou.si
Lisätietoja: https://www.aeiou.si/fi/ohjelmisto-suomi/paeae-alas-jalat-yloes.html

VAUVA- JA TAAPEROTEATTERI AEIOU – Elämyksiä ja oivalluksia perheen pienimmille
Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa vuodesta 2013 alkaen. AEIOU tekee värikästä ja osallistavaa teatteria – taidetta pilke silmäkulmassa. Esitykset tarjoavat pikkulapsille myönteisiä ja kehitystä tukevia virikkeitä. AEIOU-esitykset on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta ne pitävät otteessaan myös 4-8-vuotiaat lapset. Esityksissä on puuhaa ja huvituksia myös aikuisille! AEIOU on palkittu Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2013 ja 2015 ja sille myönnettiin Slovenian Teatterilaatumerkki 2017. AEIOU-työryhmä koostuu teatterin, kuvataiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisista.

www.aeiou.si/fi
www.facebook.com/vauvajataaperoteatteriaeiou


YHTEISTYÖKUMPPANIT
AEIOU:n yhteistyökumppaneita ovat Slovenian nykytaiteen museo MSUM + MG, Ljubljanan tanssiteatteri PTL, Ljubljanan Lasten ja taiteiden talo, Lastenkulttuurikeskus Verso, Väliaikainen Hiedanranta ja Tampereen kulttuuripalvelut. AEIOU:n toimintaa ovat rahoittaneet Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon ja Pirkanmaan rahastot, Etelä-Savon taidetoimikunta, Pyynikin kesäteatterisäätiö, Tiina ja Antti Herlinin säätiö, Olvi-säätiö, TelepART, Ljubljanan sivistystoimi ja Slovenian kulttuuriministeriö.

Valokuvat: Matej Povse