Hiedanrannan ihmiset

Hiedanrannan ihmiset -työ tehtiin, kun haluttiin tietää, millaiseen Hiedanrantaan ihmiset voisivat rakastua. Kokosimme julkaisun, jotta kaikilla on mahdollisuus päästä kuulolle Hiedanrannasta jo käytyihin keskusteluihin.

Julkaisun materiaalit on kerätty kesäkuusta 2015 joulukuuhun 2015. Olet saattanut itsekin olla mukana tapahtumissa tai vuorovaikutustilaisuuksissa, joissa olemme yhdessä tehneet suunnitelmia tai olet vastannut johonkin kysymykseen. 

Me Kuowina olemme parhaamme mukaan fasilitoineet osallistumista ja vuorovaikutusta siten, että kaikki halukkaat pääsisivät kuulemaan, kertomaan ja tekemään. Tavoitteenamme on ollut, että saisimme kiinni sen, mitä ihmiset Hiedarannalta odottavat ja miksi he odottavat sellaisia asioita kuin he odottavat. 

Yritykset ovat olleet vahvasti mukana Hiedanrannan ihmiset -vuorovaikutusprosessissa. Yritysten osallistumisessa olemme luottaneet tuttuun oppiin siitä, että organisaatio ei yksin tee mitään, vaan ihmiset sen sisällä. Oli kyse aluejohtajasta, toimitusjohtajasta tai yrittäjästä, olemme koittaneet ymmärtää, mikä heidän mielestään on projektin ytimessä.

Hiedanrannan ihmiset

Lue Hiedanrannan ihmiset tästä!