Hiedanranta - älykäs ja kestävä tulevaisuuden kaupunginosa

Tulevaisuuden Hiedanrannassa on koteja 25 000 asukkaalle ja työpaikkoja 10 000 tekijälle. Yhdessä Lielahden kanssa se muodostaa läntisen Tampereen vetovoimaisen keskuksen, jossa on hyvä asua, tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa. Tulevaisuuden kaupunginosa perustuu kestäville ja älykkäille ratkaisuille, jotka helpottavat kaupunkilaisten arkea.

Hiedanrannassa kukoistavat uudet ideat, kokeilut ja kaupunkikulttuuri. Tuleva rantakaupunginosa on sujuvan raitiotiematkan ja hyvien yhteyksien päässä keskustasta.

Tulevaisuuden kaupunginosa ei synny tyhjästä ja tällä hetkellä tulevaa Hiedanrantaa kehitetäänkin kunnianhimoisesti yhdessä kaupunkilaisten, yritysten, yhteisöjen ja yliopistojen kanssa. Kehittämistyöstä vastaa Tampereen kaupungin Hiedanrannan kehitysohjelma, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: kaupunginosan suunnittelusta, Hiedanrannan innovaatioyhteistyöstä ja monipuolisesta väliaikaistoiminnasta.

Koko Hiedanrannan kehitysohjelman viralliset sivut, yhteystiedot ja ajankohtaisimmat uutiset alueen kehityksestä löydät Tampereen kaupungin sivuilta.

Hiedanrannan kehitysohjelman uusimpia suuntia ja ajankohtaisimpia tietoja tapahtumista sekä alueen kehityksestä voit seurata myös Facebookissa.