Tapahtuman järjestäminen Hiedanrannassa

Haluatko järjestää tapahtuman Hiedanrannassa?

Hiedanrannan historiallinen tehdasmiljöö tarjoaa sykähdyttävän värikkään ympäristön monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Tapahtumia on mahdollista järjestää Lielahden kartanossa, kartanon puistossa sekä Kulttuuritila Kuivaamossa.

Tapahtumat Lielahden kartanossa ja kartanon puistossa

Hiedanrannan alueella sijaitsevan Lielahden kartanon tiloja on mahdollisuus saada käyttöön maksutta kaikille avoimiin ja ilmaisiin kulttuuritapahtumiin ja esityksiin.

Tilojen lisäksi kartanolta saa käyttöön äänentoiston ja videotykin. Varattavia tiloja ovat kartanon ala-aula sekä kokoushuoneet Wilhelm ja Marie. Lisäksi kartanon puisto tarjoaa upeat puitteet kartanomiljöössä ulkotapahtumille. Lielahden kartanon tilat sopivat muun muassa pienimuotoisien konserttien, esitysten, luentojen, kokouksien sekä työpajojen järjestämiseen.

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse oman tilaisuutensa turvallisuudesta, siisteydestä ja tarvittavista viranomaisilmoituksista. Lielahden kartano on avoinna Sopimusvuori ry:n ylläpitämän Kartano-kartanokahvila Mielihyvin aukioloaikoina ma-pe klo 10–17 ja la-su klo 11–17. Tapahtumia ja tilaisuuksia on mahdollista järjestää myös näiden aukioloaikoine ulkopuolella erikseen sovittaessa.

Tapahtumaehdotuksen Lielahden kartanoon voi jättää sähköisellä lomakkeella: Lielahden kartanon tapahtumahaku

Tutustu tapahtumajärjestäjän oppaaseen tai ota meihin yhteyttä, ja kysy lisää!

Valitettavasti yksityisten tapahtumien, kuten esimerkiksi perhejuhlien järjestäminen kartanossa ei ole toistaiseksi mahdollista.

Lisätietoja:

hiedanranta(at)tampere.fi

Tapahtumat Kulttuuritila Kuivaamossa:

Kuivaamon hieman yli 2000 m2 tilat soveltuvat monenlaisille tapahtumille keikoista ja työpajoista seminaareihin ja messuihin. Tilojen lisäksi tapahtumaan voidaan järjestää tarvittavan tekniikka sekä anniskelu ja cateringin. Jos sinulla on tapahtuma tai toimintaa, jota haluaisit järjestää Kuivaamolla, ota yhteyttä!

kuivaamo(at)kuivaamo.fi
p. 045 6317 211
Lue lisää tapahtumien järjestämisestä Kuivaamossa.

Kuvat: Laura Vanzo