Tulevat tapahtumat

Huhtikuu

3.–22.4. Galleria Hieta: Niina Koivusalo /Soohyun Kim / Anna Matveinen
Näyttely on avoinna Lielahden Kartanolla Ma-Pe klo 9–17 & La-Su klo 11–17. Vapaa pääsy!

3.4. & 10.4. & 24.4. Sirkus Faktorin avoimet treenit
Sirkus Faktori on kohtaamispaikka, jossa sirkuksen ammattilaiset ja harrastajat voivat treenata, kehittää ideoitaan ja pääsevät esittämään valmiita teoksiaan. Tila on kaikille avoin ja treenaaminen on ilmaista. Treenit Kuivamolla tiistaisin klo 16–19.

24.4. Kiertokävely Hiedanrannan hulevesi- ja luontokohteisiin
Kierrokselle lähdetään Lielahden kartanolta kello 17. Kolmen kilometrin mittainen kierros kestää noin puolitoista tuntia, ja sen jälkeen on tarjolla iltapalaksi sämpylät ja limsat kartanon pihalla. Kävelyllä asukkaat voivat esittää toiveitaan ja näkemyksiään hulevesi- ja vihersuunnittelun pohjaksi.

26.–27.4. Valtakunnalliset Kohtaamispaikkapäivät XIII
Artteli-kumppanuusyhdistys ry yhteistyökumppaneineen järjestää valtakunnalliset Kohtaamispaikkapäivät Kuivaamolla teemalla Urbaani kohtaaminen. Tapahtuma on kaksipäiväinen, toiminnallinen tapahtumakokonaisuus, joka on tarkoitettu kaikille kumppanuus- ja järjestötalojen matalan kynnyksen kohtaamispaikkojen ja yhdistysten edustajille, vapaaehtoisille, työntekijöille ja kuntien hyvinvointipalveluista päättäville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

28.–29.4. Taidesuunnistus Hiedanrannassa
Taidesuunnistus-viikonloppuna yleisöllä on mahdollisuus vierailla Hiedanrannan Pajalla ja Lielahden Kartanossa tapaamassa tekijöitä työnsä äärellä.

28.–29.4. Vaatevallankumous - Työprosessit läpinäkyviksi
Hiedanrannan Pajalla toimivat yritykset; Ateljee E.W., Verhoiluliike Tuija Jaakkonen, Humbugi Accessories ja Wide Eyewear osallistuvat Vaatevallankumoukseen. Viikonloppuna Pajalla on avoimet ovet klo 11–17, jolloin pääset tutustumaan Pajan käsityöläisten työprosesseihin.

30.4. SWÄG Mayday
Elektorisen musiikin tapahtuma Kuivaamolla klo 22–05.

Toukokuu

8.–29.5 Sirkus Faktorin avoimet treenit
Sirkus Faktori on kohtaamispaikka, jossa sirkuksen ammattilaiset ja harrastajat voivat treenata, kehittää ideoitaan ja pääsevät esittämään valmiita teoksiaan. Tila on kaikille avoin ja treenaaminen on ilmaista. Treenit Kuivamolla tiistaisin klo 16–19.

9.5. Korjaustöiden suunnittelun apuvälineet
Sorvaamo-hankkeen tilaisuudessa keskustellaan nykytekniikan käyttämisestä apuna vanhojen rakennuksien korjaustöiden suunnittelutyössä Lielahden Kartanolla klo 9–12.

16.5. TREenit! ry + Sirkus Faktori = SirkusTREenit Hiedanrannassa
Keväällä 2018 TREenit! ry aloittaa yhteistyössä Sirkus Faktorin kanssa matalan kynnyksen sirkustelulaboratorion esittävien taiteiden ammattilaisille Kuivaamolla.

25.–26.5. ARIFEST
Taidetapahtuma Lielahden Kartanolla ja sen ympäristössä.

Kesäkuu

8.6. Tampere Punk Fest
Uusi punk-festivaali Kuivaamolla.

29.6. Nautinto 2K18 messut Kuivaamolla
Aikuisille suunnatut erotiikka ja hyvinvointimessut. K18.

22.–23.6. Tampere Underground Juhannus
Tampere Underground Juhannus on erilainen tapa viettää keskikesän taikajuhlaa. Viisi esiintymislavaa ja Hiedanrannan kartanon luonnonkaunis alue täynnä tinkimättömän hyvää ja intohimolla tehtyä musiikkia, teatteria, performanssia ja runoutta lastenohjelmaa unohtamatta.

Heinäkuu

20.–21.7. Uusi Tampere
Uusi Tampere yhdistää ajankohtaisesti ja tyylikkäästi urbaanin musiikin. Festivaali on rohkeasti digitaalinen, analoginen, elektroninen, akustinen ja myös perinteinen.

Elokuu

18.8. Hiedanrannan Puutarhajuhlat
Hiedanrannan upea puutarha on täynnä musiikkia, taidetta, hyvää ruokaa ja lastenkulttuuria. Tapahtuman aikana pääset myös kurkistamaan uusimpiin suunnitelmiin tulevaisuuden kaupunginosasta.