Tulevat tapahtumat

Helmikuu

26.2.–4.3. Hiihtoloma Kartanolla
Lielahden Kartanolla on hiihtolomaviikolla luvassa ohjelmaa ja tekemistä joka päivälle, mm. nuotio ja makkaraa, kaakaota, lautapeli-iltapäivä, hevosajelua ja ponitalutusta, lumiveistoksien väsäilyä.

28.2. Talviloman skeittitapahtuma #Älä jäädy
Hiihtoloman skeittitapahtumassa pääset tutustumaan ja opettelemaan skeittausta ammattilaisten avustuksella. Tapahtumassa pääset toteuttamaan itseäsi myös katutaiteilun parissa, sekä katsomaan Tamperelaisia skeittileffoja hallin leffakankaalta. Et tarvitse välttämättä omia harrastusvälineitä, sillä hallilla on skeittilautoja ja suojavarusteita. Tapahtuma on maksuton. Kuivaamo, Kenneli D.I.Y. klo 13–17.

Maaliskuu

26.2.–4.3. Hiihtoloma Kartanolla
Lielahden Kartanolla on hiihtolomaviikolla luvassa ohjelmaa ja tekemistä joka päivälle, mm. nuotio ja makkaraa, kaakaota, lautapeli-iltapäivä, hevosajelua ja ponitalutusta, lumiveistoksien väsäilyä.

6.–27.3. Sirkus Faktorin avoimet treenit
Sirkus Faktori on kohtaamispaikka, jossa sirkuksen ammattilaiset ja harrastajat voivat treenata, kehittää ideoitaan ja pääsevät esittämään valmiita teoksiaan. Tila on kaikille avoin ja treenaaminen on ilmaista. Treenit Kuivamolla tiistaisin klo 16–19.

10.3. Viva Las Roseiras!
Tamperelainen sambakoulu União da Roseira tuo Hiedanrannan Kuivaamolle loistokkaan 30-vuotisjuhlashownsa klo 2003. asti. Illan aikana voit nauttia brasilialaisesta ruoasta ja brassimusasta. Show'n jälkeen rytmeistä vastaa dj Klaus Wing sekä livebändi. Liput myynnissä Tiketissä alk. 34,50 €.

13.3. Ihmisten muotoilema Hiedanranta
Tule keskustelemaan ja inspiroitumaan Lielahden Kartanolle! Herätteleviä puheenvuoroja, ideoiden työstämistä ja visiointia. Tilaisuus on tarkoitettu kaupunkikehittäjille, yrityksille, kaikille alueen kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Huhtikuu

26.–27.4. Valtakunnalliset Kohtaamispaikkapäivät XIII
Artteli-kumppanuusyhdistys ry yhteistyökumppaneineen järjestää valtakunnalliset Kohtaamispaikkapäivät Kuivaamolla teemalla Urbaani kohtaaminen. Tapahtuma on kaksipäiväinen, toiminnallinen tapahtumakokonaisuus, mikä on tarkoitettu kaikille kumppanuus- ja järjestötalojen, matalan kynnyksen kohtaamispaikkojen ja yhdistysten edustajille, vapaaehtoisille, työntekijöille ja kuntien hyvinvointipalveluista päättäville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.